jan
16

Kedves olvasók!

 
Bizony nagy megtiszteltetés ez számunkra, Pilo kartársammal! A blog létrejöttéért nagy hálával tartozunk Csabinak és a címéért Iminek, akit így (sajnos ismeretlenül) innen üdvözlök.  
 
Nem csak nagy megtiszteltetés, de felelősség is ez. Időt és energiát áldozunk majd fel a poén oltárán, az oltári hangulatért, hogy ezen poén és oltás-tár társam és személyem révén mindenkit szórakoztasson. :D
 
A célok tekintetében egyetértek az előttem szólóval. Remélem, sokan lesztek, akik mind szóban, mind írásban részesültök a tartalomból, és teszitek ezt mind önszántatokból. :D
 
Jó szórakoztatást magunknak, de mindenekelőtt jó szórakozást nektek! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://hajdusito.blog.hu/api/trackback/id/tr642588625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imix 2011.01.16. 20:58:35

T. J.Dóri!
Üdv neked is (így ismeretlenül)! ;)

Majd kérném a az első kommentért járó különdíjat, címemet leadtam a szerkesztőségben.

Imi

J.Dóri 2011.01.16. 21:16:50

@Imix:

Kedves Imi!

Köszönet a kommentért és gratuláció a különdíjhoz! ;) Az átadó helyszínéről majd értesít a titkárnőm, addig is nagyon jó szórakozást! :)

Dóra
süti beállítások módosítása