jún
1

ParkPolitika

| Szerző: Philozófus | 11:32 pm

Ma egy amolyan vándoráruldában néztünk körül édesanyámmal (vettem egy igen csinos bézbólsapkát, ami továbbra is igen jól áll a füleim elállási szögét tekintve, és egy kőműves kinézetét keltem benne...a napszemüveg sem segít, úgy csak olyan, mint egy kőműves napsütésben ;) ).

De mielőtt a nagy bevásárlásra adtuk volna a fejünket, néhány lépcsőfokot meg kellett tenni az egyszintes épület kapujáig, és eközben lehetőségünk nyílt megfigyelni, milyen természettől visszavett hangulata van a placcnak, mert a lépcsők kövei és a térkövek közül igen megtermett gaznövények ácsingóztak.

Ekkor esett le a 10 fillér anyumban, és jelezte, megtalálta a koncepciót a budapesti parkfenntartóknál.
Tehát nem füvesítés zajlik, hanem a várost visszaszolgáltatják a természetnek, ezért a már régóta megfigyelhető gazosítás a titok nyitja.

Füvesítés helyett válasszátok Ti is a GAZOSÍTÁST!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://hajdusito.blog.hu/api/trackback/id/tr142950338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása